Zaangażuj się w misję Fundacji i zostań naszym darczyńcą!

Przyłącz się do naszej misji - zostań mecenasem rozwoju naukowego i patronem istotnych przemian społecznych.
Pragniemy zachęcić Państwa do wsparcia Fundacji na rzecz Rozwoju Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Dołączając do szacownego grona naszych Darczyńców stajecie się Państwo mecenasami rozwoju Pomeraniae Occidentalis Universitatis Technologicae oraz szczecińskiego środowiska akademickiego bez względu na wybraną formę pomocy. Dzisiejszy ZUT jest integralną częścią tradycji naukowych naszego miasta i regionu – tradycji wymagających kontynuacji oraz wsparcia. Przyłączenie się do misji Fundacji na rzecz Rozwoju ZUT może stać się początkiem korzystnej i prestiżowej współpracy. Wystarczy po zapoznaniu z przygotowanymi programami pomocy materialnej przekazać dowolną kwotę na rzecz naszych stypendystów. Życzliwość i wsparcie finansowe osób prywatnych, firm oraz absolwentów pozwoli naszej Fundacji wspomóc najzdolniejszych oraz najbardziej potrzebujących studentów ZUT. Wszystkie pozyskane środki są przeznaczane są na działalność statutową Fundacji lub na konkretny wskazany przez Darczyńcę cel

Darowizna jednorazowa

Wpłaty można dokonać za pomocą systemu online lub w formie przelewu tradycyjnego na konto Fundacji: 44 1050 1559 1000 0090 8253 1022 z tytułem "darowizna na cele statutowe Fundacji".

Darowizna cykliczna

Aby przekazać darowiznę cykliczną, można ustawić w swoim banku zlecenie stałe. Automatyczny przelew to bezpieczna i nowoczesna forma. Dzięki tej wygodnej metodzie opłacania darowizny raz w miesiącu z Twojego konta bankowego zostanie pobrana zadeklarowana przez Ciebie kwota wsparcia. Ustawiając dyspozycję zlecenia stałego, pomożesz nam zredukować koszty administracyjne do minimum. Taka regularna pomoc jest dla nas szczególnie cenna, ponieważ dzięki niej możemy jeszcze lepiej zaplanować nasze wydatki.

Dziękujemy!

• Jeśli tu jesteś, to pragniemy Tobie podziękować w sposób szczególny. Dzięki Twojemu ogromnemu wsparciu możemy rozwijać działania Fundacji ZUT. To dla nas bardzo ważne.
  • W przypadku dokonania wpłaty darowizny na cele statutowe Fundacji będzie można skorzystać z odliczenia podatkowego.